Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #120 on: March 26, 2009, 10:25:07 PM »
Hvala Regina.
Velja, velja  ;D

Zdaj pa v sanjah ni bilo psa ampak avtobus. Sedela sem v avtobusu in gledala sedeze. Joooooooj bolj neumnih sanj ne bi moglo biti.  :P

Avtobus in stoli...  Samo to?  ::)
Počakaj, da avtobus vsaj spelje  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #121 on: March 27, 2009, 10:01:50 AM »
Simbolično bi lahko rekla, da te je nekaj izčrpavalo, ampak na podlagi enih samih takih sanj si ne bi upala trdit, da  so v ozadju tudi kakšni represiivni elementi. Če sanje niso ponavljajoče, se ni kaj bat.  ;)
hvala ti za tole... sanje se ne ponavljajo, na srečo... se pa podobne sanje ponavljajo mami, ampak to se mora ona odločiti kdaj se bo o tem s kom pogovorila....

pozdravček  :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #122 on: March 27, 2009, 12:04:25 PM »
jaz sem danes sanjala nekaj, kar naj bi bilo neprijetno, pa se ne spomnim- a sem/so streljali, ali ubijali, metali noze... ne vem tocno.
Potem pa mi je kot en glas rekel, da naj nekaj naredim. Nekaj kar sem imela za napacno oz. ne dobro zame. Tako sem bila v neki jami (kot Postojnska) in sem cakala na vlakec da pripelje (temu sem se prej izogibala). Ampak v sanjah nisem videla, da bi vstopila, samo cakala sem in se potem zbudila.

Jaz cisto nic ne razumem. Ceprav se mi zdi ta zadnji del zelo pomemben.

Regina, a ti kaj razumes? ???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #123 on: March 27, 2009, 06:16:02 PM »
Simbolično bi lahko rekla, da te je nekaj izčrpavalo, ampak na podlagi enih samih takih sanj si ne bi upala trdit, da  so v ozadju tudi kakšni represiivni elementi. Če sanje niso ponavljajoče, se ni kaj bat.  ;)
hvala ti za tole... sanje se ne ponavljajo, na srečo... se pa podobne sanje ponavljajo mami, ampak to se mora ona odločiti kdaj se bo o tem s kom pogovorila....

pozdravček  :-*

To si mi pa že omenila, ampak tako kot praviš, sama se mora odločit.  ;)
Lepo se imej.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #124 on: March 27, 2009, 06:43:32 PM »
jaz sem danes sanjala nekaj, kar naj bi bilo neprijetno, pa se ne spomnim- a sem/so streljali, ali ubijali, metali noze... ne vem tocno.
Potem pa mi je kot en glas rekel, da naj nekaj naredim. Nekaj kar sem imela za napacno oz. ne dobro zame. Tako sem bila v neki jami (kot Postojnska) in sem cakala na vlakec da pripelje (temu sem se prej izogibala). Ampak v sanjah nisem videla, da bi vstopila, samo cakala sem in se potem zbudila.

Jaz cisto nic ne razumem. Ceprav se mi zdi ta zadnji del zelo pomemben.

Regina, a ti kaj razumes? ???

Tako prizorišče, kot je Postojnska jama, se izraža precej drugače, kot kakšne strašljive in utesnjujoče podzemne jame. Sicer lahko razmisliš, kako si se v tem okoljui počutila, vendar iz same vsebine ni čutiti kakšne skrbi, bega ali skrivanja pred realnostjo, ampak bolj potrebo po nekem začasnem umiku na samo, kjer bi lahko v miru premislila o preteklih dogodkih, preden te bo vlak odpeljal naprej, novim dogodivščinam naproti. Tudi notranji glas ti pravi, da se nimaš česa bati - pot je začrtana, sprememba pa prihaja počasi, kot vozijo majhni vlakci, tako da se boš imela čas prilagoditi. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #125 on: March 27, 2009, 06:50:05 PM »
res je, da me ni bilo vec tako strah, ko mi je ta glasek rekel, da naj to naredim. Bila sem pomirjena in cakala na vlakec. Vedela sem, da sedaj delam prav.

No, me veseli, da so pozitivne sanje. Saj tak obcutek sem tudi jaz imela, samo sem mislila, da mogoce nakazujejo kaj drugega, ker se je pojavljala jama.

Hvala, Regina. Sedaj ko me loci samo se 5 tednov, da spoznam tega kobacajcka, nocem da bi me ostalo odvrnilo od tega lepega trenutka. :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #126 on: March 27, 2009, 06:55:18 PM »
Uauuu, samo 5 tednov še manjka? To bo tako lepa izkušnja, čebelica, da boš na vse drugo čisto pozabila.  ;D
Čim bolj uživaj v tem pričakovanju in rada se imej  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #127 on: March 27, 2009, 06:59:41 PM »
A ne, da je slo hitro?? :D
Jaz kar komaj cakam, ker me ze vse daje- zgaga, nespecnost+ ne vem v katerem polozaju naj sploh spim, obleke hocem svoje  :D...

Sedaj pa ze zapravljam za zadnje malenkosti, pripravljam prostor za malcka/malcico, se dobivam s kolegi, da me vidijo s trebuhom  :D ...

Se maloooo- jupi!!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #128 on: March 27, 2009, 07:11:37 PM »
Jaaaa, seveda je šlo hitro.  ;D
S tem trebuščkom bi te pa tudi jaz rada videla. A nas ne bi malo razveselila se pokazala s kakšno fotko?
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #129 on: March 28, 2009, 08:56:52 PM »
bom dala, samo da se spomnim kako se to naredi :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #130 on: March 29, 2009, 08:11:45 PM »
No daj, spomni se  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #131 on: March 30, 2009, 08:31:31 AM »
 :D Lep pozdrav
Imam vprašanje v zvezi s sanjami. Pogosto sanjam, ampak večinoma se sanj ne spomnim, se pa spomnim občutkov naprimer nelagodja, žalosti, ....ki sem jih v sanjah imela. Ne vem zakaj so v glavnem to negativni, oziroma neprijetni občutki. Če pa se že spomnim kakšne podrobnosti, potem jo to velikokrat kaj povezano s hrano, ali pa   ;D  seksom. Me res zanima kako to in zakaj. Sama nisem uspela nič "pogruntati", pa vas prosim za pomoč.
 En  ang: pozdrav, pa lep začetek novega tedna, čeprav je vreme prav  ::) neprijetno.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #132 on: March 30, 2009, 11:30:37 AM »
Regina, kaj bi pomenile sanje, kjer sem stala in gledala prečudovita rumeno-oranžna žitna polja  ::)

hvala  :-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #133 on: March 30, 2009, 01:13:03 PM »
OJla Regina!

Spet moje sanje, ja tokrat jih nebi vedela analizirati.
V glavnem dojenček, gledala sem ga koko leži na trebuhu in dviga glavico, zdel se mi je krepak, velik in močan, za svojo starost, ne spominjam se drugega kaj se je dogajalo, postelja je bila, bele rjuhe, žamentno pregrinjalo, zraven moška oseba, kakor da ga je mama zapustila in je očka sam za njega skrbel, čuval.

Kaj misliš, da so moje sanje povezane z mojimi strahovi, bojim se namreč sama sebe, tako, po nečem hrepenim, si srčno želim, a to bi bila prevelika sprememba, če bi bila,( na to mislim dan in noč) odločila se nisem niti za preizkusiti, ravno zaradi najmlajšega otr., venomer mislim na njega, nebi ga hotela raniti.( je bolj  v podzavesti, a počasi se kar na plano prikazuje)
A te sanje z otroci, so pa že od sile, nekaj mi sporočajo, ne vem kaj?

by luana pozdrav  :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #134 on: March 30, 2009, 06:07:12 PM »
:D Lep pozdrav
Imam vprašanje v zvezi s sanjami. Pogosto sanjam, ampak večinoma se sanj ne spomnim, se pa spomnim občutkov naprimer nelagodja, žalosti, ....ki sem jih v sanjah imela. Ne vem zakaj so v glavnem to negativni, oziroma neprijetni občutki. Če pa se že spomnim kakšne podrobnosti, potem jo to velikokrat kaj povezano s hrano, ali pa   ;D  seksom. Me res zanima kako to in zakaj. Sama nisem uspela nič "pogruntati", pa vas prosim za pomoč.
 En  ang: pozdrav, pa lep začetek novega tedna, čeprav je vreme prav  ::) neprijetno.

Seks in hrana... Kaj pa ljubezen? Menda tudi ta gre skozi želodec ;D
Če kakšen simbol pogosto sanjaš, sta samo dve možnosti. Kot prvo lahko podzavest izbere določen "pogovorni jezik", ker je zavesti najbolj razumljiv, kot drugo pa se isti simbol lahko ponavlja v nedogled, ali vsaj tako dolgo, dokler nekega življenjskega področja, ki ga pač ta simbol predstavlja, ne predelamo, osvojimo in gremo naprej.
Podobno je s čustvi in občutki. Nelagodje in žalost sta precej tipična, zato ti ju verjetno ne bo težko povezat z resničnim življenjem. Dobro bi bilo razmislit, v kakšnih okoliščinah in v kakšni družbi se v sanjah znajdeš, ker potem lažje ugotoviš, katero področje bi morala uredit, ali se tako počutiš zaradi sebe ali zaradi drugih ljudi.
Pa čim bolj prijetno vreme tiželim.  ;)
www.sepet-sanj.com