Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198433 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #165 on: April 04, 2009, 05:05:43 PM »
Upam, da bo sedaj ok (opozarjam, da sem v resnici veliko lepsa  :D )
http://www.shrani.si/?2e/yh/3Wk8NQHI/dscf0077.jpg

Simpatična res... Ta slika bo krasen spominek na pričakovanje malega bitjeca...Wiiii, lepo  :D  ang:

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: April 04, 2009, 11:33:16 PM »
Ja, kašna vmesna scena bi tukaj kar prav prišla, v bistvu pa je nekako tako, da ko dosežeš neki nivo in naprej več ne gre, se je treba vrnit nazaj. Ko si spet nabereš novih moči, pa spet horuk v nove čase. 
bo ze drzalo, Regina, ti dam kar prav, tiste skrite moci se pridejo na plan, samo dopovedati si morem; Regina, prideš na sprehod  po žerjavici_
let it be

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #167 on: April 05, 2009, 08:16:55 AM »
Ja, kašna vmesna scena bi tukaj kar prav prišla, v bistvu pa je nekako tako, da ko dosežeš neki nivo in naprej več ne gre, se je treba vrnit nazaj. Ko si spet nabereš novih moči, pa spet horuk v nove čase. 
bo ze drzalo, Regina, ti dam kar prav, tiste skrite moci se pridejo na plan, samo dopovedati si morem; Regina, prideš na sprehod  po žerjavici_

Hvala za vabilo, ampak sem že šla čez žerjavico.
Ejjj, Pohorje in Trojner, to so več kot zanimive izkušnje. ;D

Pa Mojzes, prosim ne briši postov. Zgleda, kot da se pogovarjam sama s seboj. ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #168 on: April 05, 2009, 12:57:33 PM »

Upam, da bo sedaj ok (opozarjam, da sem v resnici veliko lepsa  :D )
http://www.shrani.si/?2e/yh/3Wk8NQHI/dscf0077.jpg
[/quote]

ooo kako luštno "dekletce", z nagajivimi očkami.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: April 05, 2009, 04:01:55 PM »
ojla!
Spet sem sanjala smrt, to moževo, padel je s drevesa, obdajali so me mešani občutki, malo sem se sramovala svojih sanj. Obsojala sem druge zakaj mu niso nudili pomoči, a ob enem....  Drevo veliko košato brez listov.
 by luana  :( :( :( ::)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #170 on: April 05, 2009, 07:51:06 PM »
hvala Rena in neely18!  ;)

Ta fotka je slikana v Portorozu kaksne 3 tedne nazaj, ko je fajn pihalo in mi skustralo lase :D Saj ne, da so v nevetrnem vremenu kaj bolj urejeni :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #171 on: April 05, 2009, 08:03:13 PM »
Regina,

zate imam pa spet sanje, ki me nikoli ne pustijo indiferentno. Ok, res, da se z ocetovo smrtjo se nisem soocila in jo predelala, ker me je morda strah, kaj bi ugotovila o sebi, o najinem odnosu. Me pa take sanje, ko vidim ocija, da je spet ziv zelo vznemirjajo in jih smatram kot neke more.
Danasnje sanje pa mi niso jasne.

Sanjala sem, da sem sla do mami in sestre in jima rekla, kot da bi jima pripovedovala nepomembno dogodivscino: "Ej, a se spomnita, da sva jaz in oci bila nekaj casa mrtva?" :D
Oci naj bi bil mrtev kaksne 3 leta potem pa naj bi "vstal" od mrtvih. Jaz pa sem imela v spominu, da sem se nekega dne zbudila v krsti v prostoru, kjer hranimo cevlje doma, sla po stopnicah k mami in sestri, kot da bi se ravno zbudila iz prijetnega spanca. Bila sem mrtva kaksne 2 leti.
Seveda smo doma govorili o cudezih, kako so naju odpisali, pa se je zgodil ta cudez, da sva vstala od mrtvih (nisem sigurna ali sva bila istocasno mrtva).
Potem sem jima rekla, oci je bil zraven: "Ampak najbolj zanimivo je, da se nama je obema zdravstveno stanje zelo izboljsalo."
Pa je oci vskocil: "No, meni se ni takoj izboljsalo, saj se sedaj nisem cisto ok, ampak se pocasi izboljsuje"   

Nic mi ni jasno, ker sem bila tudi jaz nekaj casa mrtva. Smrt naj bi pomenila konec necesa, a ne? Kaj pa v tem primeru, ko sem vstala od mrtvih?

Hvala!!

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #172 on: April 05, 2009, 08:08:38 PM »
ojla!
Spet sem sanjala smrt, to moževo, padel je s drevesa, obdajali so me mešani občutki, malo sem se sramovala svojih sanj. Obsojala sem druge zakaj mu niso nudili pomoči, a ob enem....  Drevo veliko košato brez listov.

Nikar se ne sramuj. Podaljšala si mu življenje.
Si nisi na jasnem s čustvi? Simboliko drevesa poznam, kot obilje nečesa, kar se še razvija naprej, kar je trdno, je tukaj, neka stalnost. Da nima listja lahko nakazuje na neko mirovanje, zatišje, tišino, celo dolgočasje. Nečesa te je strah v povezavi z njim. Ti veš kaj.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #173 on: April 05, 2009, 08:21:35 PM »
ojla!

Ima mož kakšne težave v službi?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #174 on: April 05, 2009, 08:29:37 PM »
Nic mi ni jasno, ker sem bila tudi jaz nekaj casa mrtva. Smrt naj bi pomenila konec necesa, a ne? Kaj pa v tem primeru, ko sem vstala od mrtvih?

Jp, konec nečesa in začetek nečesa novega.
Kaj bi lahko to sploh lepše ponazorilo? Umreš in vstaneš od mrtvih oziroma se še enkrat rodiš  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #175 on: April 05, 2009, 08:31:48 PM »

Jp, konec nečesa in začetek nečesa novega.
Kaj bi lahko to sploh lepše ponazorilo? Umreš in vstaneš od mrtvih oziroma se še enkrat rodiš  ;)

A to je to? Meni so se pa sanje zdele grde :D, ceprav sem se v njih smejala.

Hvala!

sem se sedaj spomnila- mogoce sem to sanjala, ker me je mali v trebuscku vceraj prestrasil, ker se dopoldan ni cisto nic premikal- sele na RD, kjer je bila na glas glasba.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #176 on: April 05, 2009, 09:34:08 PM »
ojla!

Ima mož kakšne težave v službi?

Nebi vedela, zakaj?(kaj nakazujejo?)

by luana  :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #177 on: April 06, 2009, 07:34:58 AM »
Če bom rekla, da ima ali še bo imel, boš drezala vanj. Torej raje razmisli, s čim je povezan strah, da bi "pristala trdo na tleh".
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #178 on: April 06, 2009, 12:36:46 PM »
Smo spet sanjali, tokrat malce hecne sanje ;D.
Na flašo sem spravljala gor levčka in tigerčka - verjetno je tole flašanje povezano s strahom, ker se začenja sezona mačjih dudarjev. Imela sem ju kar v stanovanju, velika sta bila pa kot dva odrasla večja mačka. Zanimivo je, da sem ju skrivala pred osebo, ki ji sicer blazno zaupam in bi bila v takem primeru v realnosti prva, ki bi moje početje - gor spravljanje mladičev podprla (gre za vodjo zavetišča Horjul - Polono) in prva, ki bi ji povedala kaj imam doma (že zato, ker sem jo ob prvih dudarih menda 100x klicala za nasvete kako in kaj). Pojma nimam zakaj sem ju skrivala, sta bila pa luškana za požret ;D
Premišljujem, če kaj skrivam pred kom, pa mi nikakor ne klikne, torej je verjetno kaj drugega?
objem
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #179 on: April 06, 2009, 01:35:05 PM »
No, tokrat se tudi jaz spomnim sanj. Vozila sem avto in sem se sredi Maribora izgubila tako, da nisem vedela, kje se nahajam. In potem, ko sem tako gledala okrog in nisem bila pozorna sem zapeljala v križišče čez rdečo, ko so levo od mene že začeli speljevati. Bil je sneg in zelo spolzka cesta. Ker sem zavirala in se avto ni hotel zaustaviti sem volan močno obrnila v levo, se izognila nasproti vozečim in se ustavila ob kupu snega. Nihče ni bil poškodovan in tudi avto ne.

Regina, a gre pri tem za to, da se moram naučiti bolj umirjeno iti skozi življenje?

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif