Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #225 on: December 19, 2006, 08:53:36 AM »
BRAVO, BRAVO in še enkrat BRAVO, duan. Vse se ti je lepo izteklo, za kar si seveda največ "kriva" ti sama. ;D

Hvala za cestitke ;D
lep dan ti zelim ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #226 on: December 19, 2006, 05:28:27 PM »
Punce moje drage, krasno vam gre. ;) :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #227 on: December 27, 2006, 11:07:32 AM »
Hej Regina,

danes sem imela dva sanjska simbola...najprej ogromen krompir,..videla sem tako velike neobicajne krompirje, da mi je blo kar cudno, sem si zazelela malo manjsega, da bi ga lahko lupila.
Drugo so crvi, da jih je brat imel pod nohtom na nogi ( verjetno sem to pobrala iz posnetka,ki ga je Kriznar predvajal na TV) in potem da sem dolge , bele,  mrtve crve vlekla in lesa. mislim da so bili stirje.

kaksen namig,na tako kratek opis?
hvala in lp ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #228 on: December 27, 2006, 04:29:31 PM »

sicer smešne sanje, ampak vseeno ne smešne, če z druge strani pogledam..

sanjala, da bil župan naše občine bil pri nas na obisku, bili smo v kuhinji, pa bolj sem hotela, da bi blo vse ok in super, ko sem odprla element, so odpadla vrata oziroma, nato še druga vrata na drugem elementu...od sramu sem se zbudila... :o :-X
kaj mogoče to pomeni neko obrekovanje oziroma, da mi nekaj ne bo uspelo kot bom hotela???...hvala za pomoč

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #229 on: December 27, 2006, 04:39:01 PM »
Hej Regina,

danes sem imela dva sanjska simbola...najprej ogromen krompir,..videla sem tako velike neobicajne krompirje, da mi je blo kar cudno, sem si zazelela malo manjsega, da bi ga lahko lupila.
Drugo so crvi, da jih je brat imel pod nohtom na nogi ( verjetno sem to pobrala iz posnetka,ki ga je Kriznar predvajal na TV) in potem da sem dolge , bele,  mrtve crve vlekla in lesa. mislim da so bili stirje.

kaksen namig,na tako kratek opis?
hvala in lp ;)

Živio, duan!
Vsak kmet bi bil vesel debelega krompirja, ti se ga pa pa braniš.  ;D Naj ti kar raste, s tem se krepi tvoj značaj. ;)
Črvi so res lahko posledica filma, če pa imaš občutek, da si v zadnjem času bila preveč obremenjena, si malo oddahni.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #230 on: December 27, 2006, 09:59:18 PM »

Po dolgem času sem imel ene nepozabne sanje. Ostalo mi je samo to,kako naj bi naredili exekucijo petih žensk,ki  naj bi mi bile znane. A sem videl samo 5(pet)  zg.delov pletenih napol  majic modre barve z  vzorcem ,ki bi segalo samo čez prsi in malo čez rame:Bile so na  V izrez na katerem so bili  pripeti  obeski ali zlati okraski vsak drugačen in ko sem že hotel reči kateri kaj pripada in da zagledam obraze sem se  popolnoma zbudil in rabil kar nekaj sekund,da sem d.ojel da so saanje.

Verjetno kako opozorilo,ali kaj podobnega,?!

Hvala za  morebitno razlago.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #231 on: December 27, 2006, 11:53:18 PM »

sicer smešne sanje, ampak vseeno ne smešne, če z druge strani pogledam..

sanjala, da bil župan naše občine bil pri nas na obisku, bili smo v kuhinji, pa bolj sem hotela, da bi blo vse ok in super, ko sem odprla element, so odpadla vrata oziroma, nato še druga vrata na drugem elementu...od sramu sem se zbudila... :o :-X
kaj mogoče to pomeni neko obrekovanje oziroma, da mi nekaj ne bo uspelo kot bom hotela???...hvala za pomoč

Ne vem sicer, kaj ti v resnici pomeni kuhinja, a tako kot bi naj predstavljala središče družinskega življenja, tudi v sanjah simbolizira domačnost in tople medsebojne odnose.  Nekje tukaj in na tem področju bi se lahko malce zalomilo, prišlo do kakšnih večjih psihičnih sprememb ali celo ogovarjanja, kot si že omenila sama.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #232 on: December 28, 2006, 12:12:05 AM »

Po dolgem času sem imel ene nepozabne sanje. Ostalo mi je samo to,kako naj bi naredili exekucijo petih žensk,ki  naj bi mi bile znane. A sem videl samo 5(pet)  zg.delov pletenih napol  majic modre barve z  vzorcem ,ki bi segalo samo čez prsi in malo čez rame:Bile so na  V izrez na katerem so bili  pripeti  obeski ali zlati okraski vsak drugačen in ko sem že hotel reči kateri kaj pripada in da zagledam obraze sem se  popolnoma zbudil in rabil kar nekaj sekund,da sem d.ojel da so saanje.

Verjetno kako opozorilo,ali kaj podobnega,?!

Hvala za  morebitno razlago.

Ko se v moških sanjah pojavi veliko žensk, je skoraj gotovo, da gre za njegovo dušo, njegovo žensko plat, ki se mora izraziti, da bi dosegel popolno ravnotežje.  To je tista zlata sredina, v kateri se združujeta moško (nebesno, trdno) in žensko (zemeljsko, popustljivo). Morda v tem trenutku ne upoštevaš svojih notranjih pobud ? Če te na čustvenem področju kaj zavira, je to podzavestna spodbuda, ki te usmerja k naravnosti  čutil, daje svežino življenju in prinaša srečo. Če pa ti na ramenih sedijo kakšne pravne zadeve, ki jih moraš urediti ali pot in s tem povezani dogodki, se ti bo kmalu razširilo obzorje in boš lažje zadihal.
www.sepet-sanj.com

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: December 28, 2006, 07:33:07 AM »

Regina hvala,in še toliko,da bo kar od obojega nekaj,
predvsem pa dobra vzpodbuda za pozitivno razmišljanje.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #234 on: December 28, 2006, 08:20:34 AM »
Točno to, laomin. Spodbuda za pozitivno mišljenje. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #235 on: January 03, 2007, 04:26:26 PM »

Men se je pa dans sanal, da sem tusirala oba psa, ki jih mam  8)

zanimivo..... pa zacuda mi ni noben delu preglavic, uglaunem sta bla pridna...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #236 on: January 03, 2007, 10:37:54 PM »
Težko ti karkoli rečem o teh sanjah, zaspana. Če imaš v resnici doma te živalce, sta psa verjetno povezana s kakšnim vsakdanjim dogodkom, občutkom ali potrebo, pa tudi sicer je to premalo podatkov, da bi v sanjah iskala simboliko.
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #237 on: January 04, 2007, 12:07:59 PM »
Draga Regina, sem te zelela po dolgem casu malo pozdraviti...
Sicer nic posebnega ne sanjam :) Ampak pisem zgodbe...

Lepo bodi!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #238 on: January 04, 2007, 04:34:28 PM »
Zelo lepo vidka, da si se oglasila in pozdravčke tudi tebi.  :D
Ravno par dni nazaj sem sem te imela v mislih in razmišljala, kako je zdaj s tvojim pisanjem, si zagrabila ali ne. Zdaj, ko potrjuješ, da se dejansko nekaj dogaja, bom pa res postala nestrpna.  ;D Upam, da bo kmalu kaj za pokušino.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #239 on: January 05, 2007, 07:07:45 PM »
oila Regina hvala za odgovor.

Danes se mi je pa sanjalo, da smo bli na neki ogromni ladji (nekaj takega kot tista ki vozi iz Benetk do Aten).... no zraven pa je bila se ena dojencica, ki je ravno na ladji shodila. Potem pa je padla cez palubo, ker smo bili premalo pozorni nanjo. Ujela se je na neko nevidno stango nekaj metrov nad morjem in tam obstala. Naredila sem zivo paniko, upila, da potrebujem pomoc, ker je en dojencek padel iz ladje, vendar se nihce ne od zaposlenih ne potniki, ni zmenil za moje prosnje, naj mi nekdo pomaga. Puncka ni bila moja, ampak od enega prijatelja. No potem, ko smo se v enem zalivu ustavili sem skocila iz ladje v morje in zacela plavati proti ladji, vendar sta bili kar naenkrat 2 ladji ena poleg druge, med seboj oddaljeni cca 500m. Jaz pa ravno na polovici poti do vsake ladje. Nisem se mogla spomnt katera ladja je prava. Nato sem zacela plavati proti prvi in so me ljudje iz prvi ladji zaceli klicati naj pridem nazaj, ker je itaq ze prepozno za malo, da je ni vec..... no to je bil konec mojih sanj  ???