oila Regina hvala za odgovor.
Danes se mi je pa sanjalo, da smo bli na neki ogromni ladji (nekaj takega kot tista ki vozi iz Benetk do Aten).... no zraven pa je bila se ena dojencica, ki je ravno na ladji shodila. Potem pa je padla cez palubo, ker smo bili premalo pozorni nanjo. Ujela se je na neko nevidno stango nekaj metrov nad morjem in tam obstala. Naredila sem zivo paniko, upila, da potrebujem pomoc, ker je en dojencek padel iz ladje, vendar se nihce ne od zaposlenih ne potniki, ni zmenil za moje prosnje, naj mi nekdo pomaga. Puncka ni bila moja, ampak od enega prijatelja. No potem, ko smo se v enem zalivu ustavili sem skocila iz ladje v morje in zacela plavati proti ladji, vendar sta bili kar naenkrat 2 ladji ena poleg druge, med seboj oddaljeni cca 500m. Jaz pa ravno na polovici poti do vsake ladje. Nisem se mogla spomnt katera ladja je prava. Nato sem zacela plavati proti prvi in so me ljudje iz prvi ladji zaceli klicati naj pridem nazaj, ker je itaq ze prepozno za malo, da je ni vec..... no to je bil konec mojih sanj ???