Regina,
tudi jaz bi te prosila za namig oz. razlago mojih današnjih sanj. In sicer sanjalo se mi je, da sem pakirala nahrbtnik za potovanje. Počutila sem se prijetno vznemirjena, ker grem na potovanje, kar si tudi v resnici močno želim ( poleti ) in zlagam stvari v nahrbtnik. Bila sem prijetno presenečena, ker sem skoraj vse napakirala in je bilo v nahrbtniku še polno prostora in ponosna sem bila na to. Ko sem zaključila, sem še segla v nahrbtnik ( ves časje zraven nahrbtnika stala moja mama in me gledala )in vzela 5 velikih zvezkov ven, češ saj jih ne rabim, jih bom dala kar ven...malo še pomislim, mogoče bi jih pa nesla zraven in jih podarila revnim otrokom, ko jih bom srečala na poti ( običajno potujem po nerazvitih krajih ).
Nato se znajdem na poti proti železniški, avtobusni postaji in se vmes ustavim v trgovini s čevlji, saj semugotovila, da sem obuta v visoke pete, v svoje vsakdanje čevlje, pozabila pa sem na treking čevlje, katere rabim za pot in sem si jih želela kupiti, ker sem imela premalo časa, da se vrnem domov ponje. A jih niso imeli, nič niso imeli niti približno podobnega in sem se morala vrnit domovi.
In se spet znajdem doma ( nahajam se v svoji bivši otroški sobi - drugače živim v isti hiši mojih staršev, a imam v zg. nadstropju urejeno svoje stanovanje ) in se spet pakiram - spomnim se, da nisem vzela svojih pohodniških hlač in še nekaj stvari za oblečt, a nič ni na svojem mestu in ves čas, se mi grozno mudi ( zamujam ), stvari pa se mi kar nekako zavlačujejo. Od vsega pa se mi zdi še najbolj zanimivo to, da naj bi na pot odšla s svojim bivšim fantom, s katerim sva se pred 4 meseci razšla - bila pa sva skupaj na enomesečnem potovanju avgusta lani in sem hkrati razmišljala oz. pomislila, pa zakaj grem jaz z njim na pot skupaj, saj to ni pametno, kako bova funkcionirala skupaj, spala v isti sobi, postelji...ker tudi v resnici najinega odnosa, zaključka nisva čisto dorekla oz skupaj predelala in sem točno vedela, da z njegove strani ne bo distance. In jaz sem pakirala, zamujala, se vmes dogovorila z očetom, da me bo peljal na avtobusno, kjer naj bi me bivši fant čakal. Ko sem se pakirala pa se znajdejo trije moški v moji sobi, eden izmed njih je bivši fant in dva meni neznana moška in se pogovarjamo o teh državah, kamor naj bi potovala, njihovih kulturah....najbolj glasen je bil en moški, ogromen, mišičast, potetoviran, samozavesten in je vodil pogovor - z njim sem tudi največ govorila, sama sem sedla zraven njega, to je najdlje od bivšega fanta, ki pa je bil tudi najbolj tiho, kar pa definitivno ni njegova značilnost v resnici. Ob tem moškemu je njegov dominanten, komunikativen pristop zbledel...
Edino kar mi je prej, nekako skozi misli ( to videla sem kot ekran, sliko v zraku v višini oči oz. malo nad njimi ) sporočil ( to je bilo preden so se oni trije pojavili v moji sobi zraven mene ), da zamujam in da vsaka dodatna ura prinese dodatno plačilo in da sem jaz do sedaj prva na listi in da bom morala dodatno še plačati 200 Eur, to je največ do sedaj ( pokazal se mi je poimenski seznam vseh, ki so dosedaj plačali zamudnino - bivši fant je bil nekje na 3 mestu, če se ne motim ).
Kaj bi te sanje pomenile...so bile kar žive, bivšega fanta sedaj skoraj ne sanjam več, se mi zdi, da sem razčistila s preteklostjo in da sem se obrnila naprej, me pa je odnos definitivno spremenil, ampak jaz mislim, da na boljše. Prosim te Regina za tvoje znanje, lepo te pozdravljam in velika hvala seveda,

Taja