Včeraj se je zgodilo nekaj nenavadnega
Bila sva v knjižnjici in seveda kot ponavadi vzameva kar zajeten kupček knjig. To pot 12. Kar sem seveda videla šele doma ko sem po specifikaciji štela gradivo, kajti ......
ko sem knjige dvignila iz sedeža sta bili pod njimi še dve DVD z risankami. Vprašala sem Ljubota, če je to njegovo, kajti prvič sem videla. Tudi on je bil zelo začuden, kajti v knjižnici teh dveh DVD sploh nisva opazila in ko sva preverila na listku jih tudi ni zapisano. Čudno pa je, da sva šla skozi vrata knjižnice pa tudi ni nič piskalo. V knjižnici sva bila sama, ker je bilo že pozno, tako da res nimam nobene drugačne razlage, kot da mi angeli nekaj sporočajo.
No, vrhnja DVD ima naslov Vesele nogice na prvi strani pa je severni tečaj z ledenimi ploskvami, morjem in pingvinčki. Ko sem obrnila stran pa je povzetek risanke:
Cesarski pingvini so rojeni za petje, razen malega Fušija, ki je rojen za ples, natančneje za step. Njegovo popolnoma neprimerno vedenje nazadnje privede do tega, da Fušija izobčijo iz dežele cesarskih pingvinov stran, v hladni in neznani svet. Tako se Fuši v spremstvu novih prijateljev, pingvinov "Amigosov" in vsevednega pingvina Lepiuma Geniuma, odpravi na vznemirljivo potovanje, da bi dokazal, da če si zaupamo in ostanemo zvesti samim sebi, lahko resnično spremenimo svet.
Angelski pozdrav