Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93886 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #105 on: March 11, 2008, 06:20:02 PM »
 :) :) :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #106 on: March 15, 2008, 02:05:01 AM »
Ne vem, če je to prava tema za mojo trenutno izkušnjo, a recimo, da naj bi bilo tako.
Pred nekaj minutami sem našel eno islandsko stran in tako bral tekste in tudi nekaj komentarjev.  Zgodilo se mi je nekaj kar še nikoli.  Preprosto sem videl moj računalniški monitor ne naravnost kot ga navadno gledam. Videl sem ga poševno od zgoraj in čez čas poševno od spodaj.  Potem sem pogledal še sebe iz zgoraj navzdol in videl, sem prišel v neko drugo stanje. Morda so bili to angeli, morda sem padel v kakšen tran, morda čisto nekaj tretjega, skratka neke vrste lebdenje se mi je zgodilo.  Z malo treninga bi vas bržkone pogosteje obiskoval. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #107 on: March 15, 2008, 09:41:33 PM »
Tega pa ne znam komentirati, se mi kaj takega na tak način še ni dogajalo.
Lepo se imej.  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #108 on: March 26, 2008, 03:50:29 AM »
Sem rekel, da moram kar takoj napisat trenutno izkušnjo. Tačas pišem mail in pred nekaj minutami sem videl nekakšen utrinek močne modro bele svetlobe samo 70 cm od mene proti oknu. Mater vola, kar malo sem se ustrašil, pogledal ven, če le kdo s kakšno baterijo ne sveti, toda ne.  Nekaj je bilo to, oziroma je možno celo, da je prišla stara mama, ki je umrla na včerajšnji dan pred štirimi leti.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #109 on: April 08, 2008, 07:17:39 PM »
Enih "zanimivih" - nepojasnjenih izkusenj imam v zadnjih 4 mesecih kar nekaj ...
Do sedaj pa se mi je ze nekajkrat zgodilo, da sem v laseh ali na ramenu nasla majhno belo pero (kot od majhnega ptica). Zanimivo, da nisem bila v stiku s kaksnimi zimnicami ali podobnim ...
Ne vem kako objasniti. V prostoru nas je vec, a jaz dobim ...
Ampak je tako prijetno  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #110 on: April 08, 2008, 07:23:20 PM »
Mene je strah mojih misli: Zadnje case, kar si zazelim se uresnici (ne govorim o pomembnih stvareh) ::)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #111 on: April 08, 2008, 07:26:15 PM »
Mene je strah mojih misli: Zadnje case, kar si zazelim se uresnici (ne govorim o pomembnih stvareh) ::)

Mislim ... kdo pa si tega ne bi zelel?!
Bodi srecna!
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: April 08, 2008, 07:46:39 PM »

Mislim ... kdo pa si tega ne bi zelel?!
Bodi srecna!

tako je  :D In pazi kaj si želiš  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: April 08, 2008, 07:47:54 PM »
Enih "zanimivih" - nepojasnjenih izkusenj imam v zadnjih 4 mesecih kar nekaj ...
Do sedaj pa se mi je ze nekajkrat zgodilo, da sem v laseh ali na ramenu nasla majhno belo pero (kot od majhnega ptica). Zanimivo, da nisem bila v stiku s kaksnimi zimnicami ali podobnim ...

Tole je pa zelo lepo Azra. Angeli so s tabo in te samo opozarjajo na svojo navzočnost.

Meni se je danes zgodilo, da sem ga za hip ugledala poleg mene.
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: April 08, 2008, 08:08:41 PM »

Daj kakšen loto igraj. 1% provizije za idejo. :D :D :D

Meni se to zadnje čase dogaja pri iskanju prostega parkirnega mesta. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #115 on: April 08, 2008, 08:35:45 PM »

Tole je pa zelo lepo Azra. Angeli so s tabo in te samo opozarjajo na svojo navzočnost.

Meni se je danes zgodilo, da sem ga za hip ugledala poleg mene.

Ja, pazijo me.  ::)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #116 on: April 21, 2008, 03:28:00 PM »
Se tukaj ...  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #117 on: June 03, 2008, 06:39:33 AM »
Včeraj se je zgodilo nekaj nenavadnega

Bila sva v knjižnjici in seveda kot ponavadi vzameva kar zajeten kupček knjig. To pot 12. Kar sem seveda videla šele doma ko sem po specifikaciji štela gradivo, kajti ......

ko sem knjige dvignila iz sedeža sta bili pod njimi še dve DVD z risankami. Vprašala sem Ljubota, če je to njegovo, kajti prvič sem videla. Tudi on je bil zelo začuden, kajti v knjižnici teh dveh DVD sploh nisva opazila in ko sva preverila na listku jih tudi ni zapisano. Čudno pa je, da sva šla skozi vrata knjižnice pa tudi ni nič piskalo. V knjižnici sva bila sama, ker je bilo že pozno, tako da res nimam nobene drugačne razlage, kot da mi angeli nekaj sporočajo.

No, vrhnja DVD ima naslov Vesele nogice na prvi strani pa je severni tečaj z ledenimi ploskvami, morjem in pingvinčki. Ko sem obrnila stran pa je povzetek risanke:

Cesarski pingvini so rojeni za petje, razen malega Fušija, ki je rojen za ples, natančneje za step. Njegovo popolnoma neprimerno vedenje nazadnje privede do tega, da Fušija izobčijo iz dežele cesarskih pingvinov stran, v hladni in neznani svet. Tako se Fuši v spremstvu novih prijateljev, pingvinov "Amigosov" in vsevednega pingvina Lepiuma Geniuma, odpravi na vznemirljivo potovanje, da bi dokazal, da če si zaupamo in ostanemo zvesti samim sebi, lahko resnično spremenimo svet.

Angelski pozdrav
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #118 on: June 03, 2008, 07:10:27 AM »
Včeraj se je zgodilo nekaj nenavadnega

Bila sva v knjižnjici in seveda kot ponavadi vzameva kar zajeten kupček knjig. To pot 12. Kar sem seveda videla šele doma ko sem po specifikaciji štela gradivo, kajti ......

ko sem knjige dvignila iz sedeža sta bili pod njimi še dve DVD z risankami. Vprašala sem Ljubota, če je to njegovo, kajti prvič sem videla. Tudi on je bil zelo začuden, kajti v knjižnici teh dveh DVD sploh nisva opazila in ko sva preverila na listku jih tudi ni zapisano. Čudno pa je, da sva šla skozi vrata knjižnice pa tudi ni nič piskalo. V knjižnici sva bila sama, ker je bilo že pozno, tako da res nimam nobene drugačne razlage, kot da mi angeli nekaj sporočajo.

No, vrhnja DVD ima naslov Vesele nogice na prvi strani pa je severni tečaj z ledenimi ploskvami, morjem in pingvinčki. Ko sem obrnila stran pa je povzetek risanke:

Cesarski pingvini so rojeni za petje, razen malega Fušija, ki je rojen za ples, natančneje za step. Njegovo popolnoma neprimerno vedenje nazadnje privede do tega, da Fušija izobčijo iz dežele cesarskih pingvinov stran, v hladni in neznani svet. Tako se Fuši v spremstvu novih prijateljev, pingvinov "Amigosov" in vsevednega pingvina Lepiuma Geniuma, odpravi na vznemirljivo potovanje, da bi dokazal, da če si zaupamo in ostanemo zvesti samim sebi, lahko resnično spremenimo svet.

Angelski pozdrav

zanimivo Tea zelo zanimivo, vsekakor je to angelsko sporočilo  :D

Sem vesela zate in za tvojega dragega...srečneža sta, to že vesta  ;)  :D

vse lepo vama želim  :-*

Taja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: June 03, 2008, 07:28:05 AM »