Lisa,
oprosti, da ti bom to sedajle rekla, ampak žal ne morem več drugače.
Saj zastopim, da si v obdobju, ko ti gre vse narobe pa ko sama pri sebi ne vidiš izhoda. VENDAR, naš forum je namenjen IZMENJAVI mnenj in MEDSEBOJNI pomoči. V kolikor jaz vidim na forumu vseskozi sprašuješ in prosiš za pomoč Ne me zastopit narobe, verjamem, da vsakdo izmed nas rad pomaga, vendar še nekaj samo jemlješ, potem to ni izmenjava energije ali pa medsebojna pomoč.
Vsakdo izmed nas na tem forumu se bojuje s svojimi demoni, svojimi težavami. Vsakomur izmed nas se zgodi, da ne vidimo izhoda iz neke situacije in takrat prosimo za pomoč. Vendar pa v vmesnem času bodrimo ljudi z mnenji, nasveti, karkoli drugega. Ne pridemo na forum samo takrat, ko potrebujemo pomoč in ko želimo slišati, da bo vse ok in da se bomo pobrali. Vsakdo se mora znajti po svoje. Samo ti si odgovorna za svoje življenje in ne planeti, ki krožijo nad glavo. Če imaš nek potencial, potem to pomeni, da ga moraš izkoristiti, ne pa samo od sebe čakati, da se bo kaj premaknilo.
Imam prijateljico, ki mi je zelo blizu, pa verjemi, da ima tako postavitev planetov, da bi se marsikdo že šel prijavit v Lj-Polje. In veš kaj, ne obupa, ne stoka, ne pusti, da bi jo karkoli sesulo do konca. Ji je težko, ne vidi sicer izhoda, ve pa, da se bo pojavil takrat, ko bo treba in na takšen način, da se bo vse razrešilo. Preizkušnje jemlje za svojo rast, ne zato, da jamra vsem naokoli, da ima ta in ta tranzit, ki naj bi upravičil njeno jamranje. Ne, vzela je življenje v svoje roke. Vpraša za nasvet, se kdaj zjoka, kar je dobro za telo, to je pa tudi vse.
Ljudje se vse prevečkrat zgovarjamo na planete in sprašujemo vseskozi za nasvete, iščemo izgovore, namesto da bi se premaknili v življenju naprej. Tarot, astrologija, numerologija, bilo kaj, ti poda smernice, te podpira, vendar še enkrat poudarjam, ti si tista, ki MORA potem AKTIVNO delati na tem, da se kaj kam premakne, ne pa vprašat za nasvet, se zahvaliti, potem pa spet isto jamrati naprej. Žal...