Author Topic: Kiron  (Read 140641 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Kiron
« Reply #165 on: March 16, 2013, 11:50:35 AM »
No, in po vseh teh zapisih o kironu sedajle ugotavljam, da se je tranzitni kiron usedel na moje natalno sonce  :o

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #166 on: March 16, 2013, 03:21:54 PM »
Jaz ga imam tudi v  :kv na  :So
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #167 on: March 16, 2013, 07:30:42 PM »
Kaj pa T :ki  :kon P :Lu in N :Me ?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #168 on: March 18, 2013, 06:37:48 PM »
Jaz ga imam tudi v  :kv na  :So

Ja, kar podobno situacijo imava, teorija na cafeastrology.com pravi v povzetku:

- odkrivanje naših pomanjkljivosti, negotovosti, strahov, spodrsljajev, odkrijejo se nerešena vprašanja o našem smislu v življenju
- naša ustvarjalnost, samoizražanje in neodvisnost so v dvomu, počutiš se oslabljeno in neučinkovito v svetu
- ko tranzit napreduje, zbiraš pogum za izražanje sebe in svojih potreb in s tem presenetiš okolico:
- se soočaš z vzorci, ki so se ponavljali v lastnem življenju, zlasti v odnosu z moškimi;
- morebiti se ukvarjaš z ranjenostjo ponosa;
- ta tranzit lahko prinese "učitelja", vendar PREVIDNO naprej

pod črto torej samospoštovanje.

Seveda pa je pomembno tudi, v kateri hiši se to dogaja in položaj  :Le v natalni karti .

srečno,  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: August 26, 2013, 07:05:26 AM »
Pri meni T :ki:kon z N :Me, v 1.hiši...
 :Me je glavni planet ali vrh joda, /vpletena sta še :Sa in  :PL /
Zraven je vpletena še P :Lu, ki je na isti stopinji kot N :Me in T :kon.

Je tudi v  :kon na N :So, ampak bolj šibki....pa vse je :kv z N :NE, vladarjem N :So in N :Me.

Najbrž tudi ta T :ki vpliva na mojo zelo nizko samopodobo v tem času...?

Ko bi se le našel kdo, ki bi malo pogledal v mojo karto in mi napisal kdaj bo bolje, kdaj bom začela spet živeti...ker tole je životarjenje... :-\

« Last Edit: August 26, 2013, 07:12:32 AM by Lisa »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #170 on: August 26, 2013, 07:17:46 AM »
Dosti bi pomagalo, če obnoviš karto v podpisu.

Kljub težjim tranzitom je lahko P Luna tista, ki daje notranji občutek varnosti, zato mi je ta podatek pomemben.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #171 on: August 26, 2013, 09:11:32 AM »
Tea, obnovila sem karto v podpisu.
Malo poglej, če vidiš, kakšen svetli žarek, prosim!
Pa to s  :ki na vrhu joda, me zelo zanima...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #172 on: August 26, 2013, 02:34:00 PM »
Lisa,

oprosti, da ti bom to sedajle rekla, ampak žal ne morem več drugače.

Saj zastopim, da si v obdobju, ko ti gre vse narobe pa ko sama pri sebi ne vidiš izhoda. VENDAR, naš forum je namenjen IZMENJAVI mnenj in MEDSEBOJNI pomoči. V kolikor jaz vidim na forumu vseskozi sprašuješ in prosiš za pomoč Ne me zastopit narobe, verjamem, da vsakdo izmed nas rad pomaga, vendar še nekaj samo jemlješ, potem to ni izmenjava energije ali pa medsebojna pomoč.

Vsakdo izmed nas na tem forumu se bojuje s svojimi demoni, svojimi težavami. Vsakomur izmed nas se zgodi, da ne vidimo izhoda iz neke situacije in takrat prosimo za pomoč. Vendar pa v vmesnem času bodrimo ljudi z mnenji, nasveti, karkoli drugega. Ne pridemo na forum samo takrat, ko potrebujemo pomoč in ko želimo slišati, da bo vse ok in da se bomo pobrali. Vsakdo se mora znajti po svoje. Samo ti si odgovorna za svoje življenje in ne planeti, ki krožijo nad glavo. Če imaš nek potencial, potem to pomeni, da ga moraš izkoristiti, ne pa samo od sebe čakati, da se bo kaj premaknilo.

Imam prijateljico, ki mi je zelo blizu, pa verjemi, da ima tako postavitev planetov, da bi se marsikdo že šel prijavit v Lj-Polje. In veš kaj, ne obupa, ne stoka, ne pusti, da bi jo karkoli sesulo do konca. Ji je težko, ne vidi sicer izhoda, ve pa, da se bo pojavil takrat, ko bo treba in na takšen način, da se bo vse razrešilo. Preizkušnje jemlje za svojo rast, ne zato, da jamra vsem naokoli, da ima ta in ta tranzit, ki naj bi upravičil njeno jamranje. Ne, vzela je življenje v svoje roke. Vpraša za nasvet, se kdaj zjoka, kar je dobro za telo, to je pa tudi vse.

Ljudje se vse prevečkrat zgovarjamo na planete in sprašujemo vseskozi za nasvete, iščemo izgovore, namesto da bi se premaknili v življenju naprej. Tarot, astrologija, numerologija, bilo kaj, ti poda smernice, te podpira, vendar še enkrat poudarjam, ti si tista, ki MORA potem AKTIVNO delati na tem, da se kaj kam premakne, ne pa vprašat za nasvet, se zahvaliti, potem pa spet isto jamrati naprej. Žal...
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #173 on: August 26, 2013, 09:30:17 PM »
Mogoče tle na forumu res jamram in peljem dramo, ampak v resnici se borim, zelo borim...in ne moreš me sodit po tem kar pišem tu gor. Ja, težko je, ampak ne vem kje so napisana pravila, kaj in kaj ne smem pisati  na forum.
veš težko je, ko človek ne spi 3 ali 4 noči, potem pa mogoče 2 uri na noč...itak ti možgani ne delajo več tako kot bi mogli..ampak si zajeban in ne greš k zdravniku, da bi šel v bolniško ali pa po tablete...mene ni še nič sesulo do konca in me tudi ne bo..ampak je nek hudič v meni, ki me hoče uničiti in dela proti meni...
na astrologijo se obrnem vedno, ker v njej najdem rešitev, upanje, pač nekaj, ker mi pomaga v težkih dneh...je najsvetlejši žarek v najtemnejši noči...
vem, da bi mi pomagalo, če bi mi nekdo, ki se spozna na astrologijo, zdaj v tem obdobju napisal kaj vzpodbudnega...samo za spirit..nič drugega, vse ostalo bi naredila sama...
lej, ti pojma nimaš, kaj vse sem premagala v življenju...s čim sem se borila...in zmagala...
ja, vedno sem jamrala, žal sem take sorte, ampak sem tudi nekaj naredila...se premaknila naprej...
zato prosim, ne sodit več po tem mojih parih postih, tle gor...

« Last Edit: August 26, 2013, 09:34:26 PM by Lisa »

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #174 on: August 27, 2013, 12:18:46 AM »
Lisa, v pravilih foruma je jasno zapisano, da se vedno izmenjuje energija, se pravi jaz tebi, ti meni. Če želiš, da ti nekdo do potankosti secira astrološko karto, potem greš do profesionalnega astrologa, mu plačaš in dobiš celotno analizo. Vem, da je najlažje se obrnit na forum, kjer je vse brezplačno...

Ne sodim tebe kot take, nisem rekla, da pa ti je sedaj oh in sploh super. VENDAR, kot sem rekla, vedno na forumu samo sprašuješ in nikoli ne daješ ničesar nazaj. Verjemi, da preden sem ti karkoli napisala, sem šla gledat tvoje poste. Ne pravim, da ti sedaj ne bi smeli pomagati tukaj, daleč od tega, rekla sem samo, da se spodobi, da nekaj vrneš forumu, ne pa samo jemlješ. To pa JE razlika.

Hudič je v vsakem izmed nas, če se lahko tako izrazim. Če boš samo čakala, da ti bo nekdo rekel nekaj vzpodbudnega, potem ti sporočam šokantno novico - dokler ti sama znotraj sebe ne boš našla spodbude, ti je noben človek na tem svetu ne bo moral dati, žal. Vsakega novega člana, ki pride sem gor, opozorimo, da se tukaj mnenja in pomoč izmenjuje, tako da sem ti rekla, da ne vzami osebno.

Drugače pa, če so stvari prišle tako daleč, da ne moreš spati, potem se poišče strokovno pomoč. Tudi jaz sem nekaj časa se šla bogi jaz in nisem spala, jedla, nisem morala razmišljat, ampak sem potem tvegala nekaj denarja in sem šla pospravit svoje podstrešje. Ker da ti takole po forumu nekdo po obrokih razlaga, tudi ni ravno optimalno.

Še enkrat poudarjam, to ni bil neposreden napad nate in na to, da se ne zmoreš premakniti ali da jamraš. Jamraj še naprej, vendar DAJAJ KAJ FORUMU NAZAJ.
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #175 on: August 27, 2013, 08:55:58 AM »
Ehhh.Težiš na polno.
Človk v takem obdobju res nima volje se še z drugimi ukvarjati.
Ne vem kaj ti ni jasno...Daj me na ignor, pa bo.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #176 on: August 27, 2013, 09:21:08 AM »
Ok, veš kaj, se ne čudim, da se ti tako dogaja, resno.

Se ne bom spuščala na tvoj nivo. To je vse, kar bom rekla.

9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #177 on: August 27, 2013, 10:21:24 AM »
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #178 on: August 27, 2013, 10:25:21 AM »
Maja, daj še meni malo kokic  :laugh:
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #179 on: August 27, 2013, 10:36:46 AM »
Hahahaha Maja. Kozica  ;) :D

Ej Lisa, vem, da ni fajn, takrat ko se počutiš najbolj na dnu, pa ti še kdo kaj pove takega...jz nisem tega opazila pri tebi, sem pa že kdaj pri kateri...

Ker hodim na mediacijo, moram poudarit: v tem razgovoru, no postu, nisem ne na vaši strani, ne na vaši strani  (povem obema stranema).

Nato skušam doseči, da strani prisluhneta druga drugi. Saši bi rekla: Če vas prav razumem, bi vi želeli, da Lisa sodeluje tudi tako, da z nami deli svoje spretnosti in konjičke, v katerih je dobra, nas pa bi zanimale? Nato Saša recimo potrdi, nakaže še nekaj naprej. Nato bi recimo rekla Saši še: kaj bi še želeli povedat Lisi? In bi Saša rekla, želim, da se Lisa zave, da se lahko postavi na pozicijo osebe, ki kljub težavam reče, da bo odslej premagovala svoje težave aktivno.... (recimo....predvidevam... ;) ). Potem Lisi: kako pa ste se počutili ob tem, kar vam je napisala Saša? In bi Lisa rekla, da jo je prizadelo, da jo je bolelo. In bi vprašala naprej: kako pa zdaj gledate na to, ko ste slišali, kaj vam je s tem Saša želela povedat? ... In bi pravzaprav prišli do tega, da razčiščevanje takih majhnih konfliktov pripelje do nivoja višje in mogoče zavedanja, kakšna pot je še lahko iz težav ven. Imamo tudi temo, kjer si postavljamo dobronamerna ogledala. No, kar zdaj ne pomeni, da men kaj povejte. Nič nočem slišat, nič nočem slišat  ;) ;D