Danes sem v sanjah spet nekaj vlekla iz sebe.
Odsanjala sem dva dneva, morda bi še kakšnega več, pa me je zmotila budilka.
Sanjala sem, da sem zjutraj vstala in morala iti v kopalnico, da se stuširam, umijem lase (jih moram vsak dan, ker ni šanse, da kakorkoli popravim zmedo na glavi, nastalo čez noč) in se pripravim za dan, ampak nisem šla v svojo domačo kopalnico, temveč drugam, v nek trgovinski center, kjer so bile javne kopalnice oz. kot neki tuši zraven WC-jev. Do tja sem želela priti čim hitreje in tako, da me vidi, čim manj ljudi, ker sem bila neurejena. Prišla sem do zgradbe, vstopila in se začela tuširati. Medtem sem opazila, da imam na desni rami nek mozoljček, ki sem ga stisnila močno, z nohti, ven pa je začela lesti nekaj cm dolga mela stvar, ki je bila sprva tanka, nato pa sem začela vleči ven cel trak, širok približno 2 cm in debel nekaj mm. Gledala sem ga z začudenjem, kaj se nahaja v meni in si rekla, da moram to pokazati doma.
Potem sem sanjala naslednji dan. Spet sem vstala, neurejena tekla v tisti trgovinski center pod tuš in ponovno našla mozoljček, iz katerega sem potegnila isto tvorbo. Sta bili pa pod tušem takrat tudi neki drugi dve, neznani, ženski, pred katerima sem skrivala, kaj imam. Ko sem ponovno odstranila iz svoje desne rame tisti ogabni trak, sem vdela, da se blizu tiste luknjice kaže še nekaj drugega. Tam je bila koža že nekako odprta, kot neka zareza je izgledala, iz nje pa se je kazala neka rjava stvar, ki sem jo začela vleči, a se je ni dali izvleči ven, ker je bila elastična in sem jo, ker se mi je zdelo, da bo škoda prevelika in je bolje, da tega ne počnem tako neprofesionalno, raje pustila tam ...