Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #315 on: May 18, 2009, 09:11:42 AM »
Ojla!

Po dolgem času sem zopet vrtela sanjski film. Tokrat sem pometala, videla na tleh smeti in lase; vendar sem se odločila da ne z metlo le dvigam prah, potrebno bo sesalec, nekaj je bilo še zraven in se odvijalo a ne spominjam se več!
Zadnje čase bolj malo sanjam, ni časa, potrebno je zgodaj vztajat in se ve, ni časa za tovrstne igre.
Pozdrav by luana :D :D ;)

Če prah in smeti povežeš z resničnim življenjem, se najraje nabira v tistih kotičkih, ki so zanemarjeni, pozabljeni, zapuščeni, neuporabljeni... Na misel mi je prišel pregovor "Ljubezen plava v oblakih, ne hodi po tleh", pa se mi zdi,  da je v tej besedni igri odgovor dobesedno na dlani.  ;)
Jp, res bo treba vzet v roko sesalec in pošteno počistit. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #316 on: May 18, 2009, 09:39:53 AM »
No,upam,da bo razlaga kaj opimistična :D
Bi rada slišala tvojo interpretacijo ang:
Hvala ang: :-* ang:

Te sanje  pa kar same kličejo po nadaljevanju. Razmisli, v kaj te tako neustavljivo vleče in presodi, ali je to zate dobro ali ne.  ;)

Hvala regina ang:
Veš,si mi dala misliti ;)

No,nadaljevanje sledi tudi v sanjah :)

Ehhh, komentiram lahko v nedogled, ampak zdaj je pomembnejše, da komentiaš ti.  Torej, kaj sem ti dala misliti?

Morje-globina čustev.
Prve sanje sem si razložila,da me hladna čustva (ledeno morje) lahko odnesejo zelo hitro proč,me uničijo,pomenijo neko smrt zame.
Odnesejo pa me proč od partnerja.Vprašanje pa je ali je to dobro zame ali ne??

Druge sanje,nesreča na morju in to z otroškimi plovili (v sicer naravni velikosti ladje),vendar se kljub nesreči in brezizhodnemu položaju rešim. Tam sta dva moška,ki sta prevaranta.
Moja razlaga-zopet  čustva,razburkana čustva,mogoče prepir (trk dveh pllovil),ki me potegnejo v globino in me potem naplavijo na obalo. Otroška plovila-zaradi nekih "otroških zadev" bo prišlo do katastrofe v čustvih,v odnosu??
Rešitev je,da se prepustim čustvom in me bodo že sama prinesla tja kamor morajo??Ne znam si razlagati ta dva starješa moška-prevaranta??

Nove sanje:):
Totalka razbila avto,ki je bil partnerjev in vem koliko mu pomeni.
Bilo me je strah,da bo znorel in me oštel,kaj sem vendar počela,da sem mu razbila avto.Vendar on je rekel,da ni ničhudega. Potem pa je rekel,da je še vesel,da sem ga razbila,saj bo tako dobil od zavarovalnice čisto nov  avto,ker ima tako sklenjeno zavarovalno polico. Rekel je,da sem mu naredila še uslugo,saj je že dalj časa razmišljal,kako bi razbil ta avto,da bi dobil novega. Rekel je še,da če bi ga on razbil,bi bilo preveč očitno,da je to naredil namenoma,tako pa ne bodo nič posumili in da sem mu naredila še uslugo...

Prosim pomagaj in kaj komentiraj ang: :-* ang:

Sklepam, da si povezala simboliko s tistim, kar trenutno doživljaš in čeprav se mi zdi, da zveni zelo logično, je vprašanje, ali gledaš na to situacijo z realnimi očmi. Kar nekaj elementov namreč govori o tem, da bi jo lahko malo "napihnila" ali pa bi lahko bila  "zavedena" zaradi nekih zunanjih vplivov.
Če potrebuješ pomoč, me lahko pokličeš, le prej se javi na privat, da se časovno uskladiva.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #317 on: May 18, 2009, 09:43:02 AM »
V glavi je ostala le hoja ponoči po pokopališču in neprijeten občutek še zdaj, ko se spominjam. Zbudila sem se mokra od groze. >:D

Je pač čas, da se nečesa dokončno znebiš. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #318 on: May 18, 2009, 09:54:05 AM »
Danes ponoči sva z igralcem Ewan McGregorjem pisala knjigo; jaz sem mu narekovala ( o poteku zgodbe sva skupaj razmišljala ), on pa je pisal. S tem, da so se meni živčki kravžljali, ker je pisal tako počasi ( s takšno šolsko pisavo in zelo na veliko ) in potem sem razmišljala " ja saj ne more drugače pisat kot pa takole - počasi, zasanjano, če pa je riba po horoskopu ".  :D ampak napisala sva jo in eno sem celo domov odnesla za spomin ( imela sem na izbiro - ali vzamem knjigo, dvd film posnetega po tej knjigi ali pa v vrečki spravljene vse stvari, katere so bile omenjene v knjigi ). Izbrala sem knjigo. joj kakšne sanje  :D

Ups, hud tip tale Ewan  ;D
Tja, kamor odhajaš, boš verjetno res imela izbiro, kaj boš odnesla s seboj. Tja... in seveda nazaj  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #319 on: May 18, 2009, 11:54:50 AM »
Danes ponoči sva z igralcem Ewan McGregorjem pisala knjigo; jaz sem mu narekovala ( o poteku zgodbe sva skupaj razmišljala ), on pa je pisal. S tem, da so se meni živčki kravžljali, ker je pisal tako počasi ( s takšno šolsko pisavo in zelo na veliko ) in potem sem razmišljala " ja saj ne more drugače pisat kot pa takole - počasi, zasanjano, če pa je riba po horoskopu ".  :D ampak napisala sva jo in eno sem celo domov odnesla za spomin ( imela sem na izbiro - ali vzamem knjigo, dvd film posnetega po tej knjigi ali pa v vrečki spravljene vse stvari, katere so bile omenjene v knjigi ). Izbrala sem knjigo. joj kakšne sanje  :D

Ups, hud tip tale Ewan  ;D
Tja, kamor odhajaš, boš verjetno res imela izbiro, kaj boš odnesla s seboj. Tja... in seveda nazaj  ;)

hvala Regina  :-* ja lepo sem si namešala vse skupaj - včeraj sem pri Jay Leno showu gledala Ewan-a, pred tem pa sem celo popoldne izbirala,kaj bom zraven nesla na pot.  :D pol moram pa še v sanjah delat ;)

Offline bilka

• Mojster
« Reply #320 on: May 18, 2009, 12:48:13 PM »
jaz se pa spomnim "jutranjih" sanj.
sanjala sem osebo, ki mi je pri srcu in je bil v morju. voda je bila ledena, zato nisem bila navdušena, da bi šla noter. je bilo pa morje mirno, lepo vreme, tak fajno. ampak pol me je vseeno prepričal, da sem prišla v vodo. vem,pa da sem si rekla v sanjah, da če ne bom la v vodo, se ne bom mogla met z njim fajn. in ko sem zbrala tolk poguma, da sem šla v tisto ledenjačo, je blo pa fajn :D

joj, kak so ble fajne sanje ;)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #321 on: May 18, 2009, 04:04:16 PM »
V glavi je ostala le hoja ponoči po pokopališču in neprijeten občutek še zdaj, ko se spominjam. Zbudila sem se mokra od groze. >:D

Joj, spet čiščenje!  ;D ;)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #322 on: May 18, 2009, 07:59:56 PM »
Ojla!

Po dolgem času sem zopet vrtela sanjski film. Tokrat sem pometala, videla na tleh smeti in lase; vendar sem se odločila da ne z metlo le dvigam prah, potrebno bo sesalec, nekaj je bilo še zraven in se odvijalo a ne spominjam se več!
Zadnje čase bolj malo sanjam, ni časa, potrebno je zgodaj vztajat in se ve, ni časa za tovrstne igre.
Pozdrav by luana :D :D ;)

Če prah in smeti povežeš z resničnim življenjem, se najraje nabira v tistih kotičkih, ki so zanemarjeni, pozabljeni, zapuščeni, neuporabljeni... Na misel mi je prišel pregovor "Ljubezen plava v oblakih, ne hodi po tleh", pa se mi zdi,  da je v tej besedni igri odgovor dobesedno na dlani.  ;)
Jp, res bo treba vzet v roko sesalec in pošteno počistit. ;D

Joj Regina, sem blond, morala mi boš kaj namignit, ne razberem med vrsticami nič!
Ljubezen da počistim?
Ali samo prah, ja doma ga je kar na t. pri meni pa ne vem, moja notranjost je prašna, mogoče?

by luana

Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #323 on: May 19, 2009, 07:38:30 AM »
hvala Regina  :-* ja lepo sem si namešala vse skupaj - včeraj sem pri Jay Leno showu gledala Ewan-a, pred tem pa sem celo popoldne izbirala,kaj bom zraven nesla na pot.  :D pol moram pa še v sanjah delat ;)

Ja, ja, včasih ponoči delamo še več kot podnevi  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #324 on: May 19, 2009, 07:40:32 AM »
jaz se pa spomnim "jutranjih" sanj.
sanjala sem osebo, ki mi je pri srcu in je bil v morju. voda je bila ledena, zato nisem bila navdušena, da bi šla noter. je bilo pa morje mirno, lepo vreme, tak fajno. ampak pol me je vseeno prepričal, da sem prišla v vodo. vem,pa da sem si rekla v sanjah, da če ne bom la v vodo, se ne bom mogla met z njim fajn. in ko sem zbrala tolk poguma, da sem šla v tisto ledenjačo, je blo pa fajn :D

joj, kak so ble fajne sanje ;)

"Boljše nekaj, kot nič", kaj? Menda so to vzorci iz ranega otroštva, ampak... samo da ti je bilo fajn. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #325 on: May 19, 2009, 07:41:40 AM »

Joj, spet čiščenje!  ;D ;)

Misliš, da ga je sploh kdaj konec?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #326 on: May 19, 2009, 07:48:32 AM »
Joj Regina, sem blond, morala mi boš kaj namignit, ne razberem med vrsticami nič!
Ljubezen da počistim?
Ali samo prah, ja doma ga je kar na t. pri meni pa ne vem, moja notranjost je prašna, mogoče?

by luana

Nič nisi blond, le videt nočeš.  ;)
Tla simbolizirajo tisto področje, ki ti dajo občutek "prizemljenosti" in varnosti, tega pa si v svojem hrepenenju po neuresničeni ljubezni precej zanemarila in raje lebdiš tam nekje med oblaki.
www.sepet-sanj.com

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #327 on: May 19, 2009, 10:14:01 AM »
Živjo!

Sem nova na forumu in sem malo falila, ker sem svoje sanje opisala pod temo "sanjski simboli" in nisem videla, da tam ni več aktualno. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim  :(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #328 on: May 19, 2009, 10:29:39 AM »
 ;D  Najbolje kar prekopirat semle in poskušat napisat nekaj občutkov glede na sanje. Bo Regina vesela tvojih prvih misli.  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #329 on: May 19, 2009, 11:23:22 AM »
Evo, prestavljam semle:

Živjo!

Mene tudi zanima razlaga sanj  :) Sanjam namreč zelo pogosto in intenzivno...
Trenutno sem že vsaj 3x sanjala o fantu, ki mi je všeč. V reali je stvar takšna, da mi je ta fant všeč, a druživa ter govoriva lih ne  :-\ Se pozdravima, sva pa spregovorila že par besed- tko, ob delu, ki sva ga skupi opravljala enkrat pred 3 meseci... Oz. enkrat se je zgodilo, da mi je začel lih neki razlagat, mene pa so klicali na drug konec in v bistvu sem takrat imela lepo priložnost govoriti z njim, a nisem mogla in to me muči... še danes  :( No, sej ne vem, zakaj sem tole napisala- mogoče bo pomembno, ko bom opisala sanje o njem?

V prvih sanjah sem nekje bila in morala nujno na WC in ko sem šla na dotično mesto, je tam poleg za mizo sedel on in me gledal. Ga nisem niti pozdravila, nič.

V drugih sanjah je z mojo sestro popravljal radiator. Ko sem to videla, sem bila ljubosumna in sem se pridružila. Onadva sta očitno bila že stara znanca, jaz pa nisem vedla, kako bi se vključila v pogovor. Ko je nanesla prilika, sem bleknila, da Algea alge niso primerne za otroke, ker vsebujejo cink  ::) Takrat se je pa on strinjal z mano in tako sva 1. spregovorila. Nato sva s sestro šli na podstrešje, kjer mi je potiho povedala, da je on neresen- kar se žensk tiče.

V tretjih sanjah pa sem z mamo govorila na ves glas po mobitelu, on pa je hodil tam blizu okoli. Ko končam pogovor, izvem, da je vse poslušal, ker me je začel spraševati to in ono. Nato sem izvedela, da polaga ploščice in jih bo šel polagat k nam in da so mu všeč majhni telički  :D

Spomnila sem se, da so še 1x bile ene sanje o njem, čist tako bežno, preden sem zaspala... Šlo se je o tem, da sem videla neko punco in nekje izvedela, da je njegova...

Ah, joj, cela zmeda  ??? Ima kdo kakšno idejo oz. razlago mojih sanj?
Ta človek mi je res všeč... ponoči sanjam o njem, podnevi pa sanjarim  :) Sama si sanje razlagam kot dejstvo, da z njim v reali ne govorim- niti ne morem govoriti... ga še vedno vikam, če že tako nanese... Zelo me muči vse skupaj in si želim, da bi z mano še 1x spregovoril kot pred 3 meseci, ko sem morala na hitrco odbrzet  :'(

Evo, zdaj pa še dodajam, ker sem včeraj imela en preblisk. Sem ga spet videla in sem si imela priložnost podrobno ogledat njegove oči, ki so na moje veliko začudenje zelene kot alge- res posebna barva :o