Ojoj, kaj sem pa jaz sanjala. ??? da je moj mož nekaj delal in si poškodoval nogo, levo stegno. Ni bilo nič kritičnega. Ampak popoldne je rekel, da mora nazaj, ker ni dobra noga. Rezultat - obe nogi so mu morali odrezati oz. amputirati, tako da je bil brez obeh nog. Desno nogo je imel celo krajšo po amputaciji kot pa levo. Meni je bilo grozno, kako bo mož živel, delal, nič ni moral početi.
Meni je bilo obup, ker smo le na kmetiji, kako bo sedaj vse potekalo. No, potem mi je pa mož rekel, da on sploh ni tako žalosten, da bo dokazal zdravnikom in vsem ostalim, da lahko dela in da bo vse ok (na hitro sem dobila občutek kot da misli, da bo lahko normalno hodil naprej, samo ne vem, ali s protezami ali da mu celo "nazaj zrastejo"). V glavnem, GROZA!
Saša, tole ti moram napisat ...
Včeraj sem preletela te tvoje sanje in mogoče so se me nekje v podzavesti dotaknile, da sem danes sanjala nekaj, očitno v povezavi z njimi.
Bila si že poročena s svojim možem, ampak sta se odločila, da se poročita še enkrat - kot na obletnico svoje poroke. Zanimivo, da se obletnica tvoje poroke res bliža.
Imela sta veliko slavje in poročala sta se nekje v cerkvi na hribu (kot sta se res).
Nekaj dni pred tem pa si ti imela neko nesrečo, ali je bila avtomobilska ali si nekam padla, nisem te dobro razumela, ampak bila si na invalidskem vozičku (čeprav kasneje si lahko tudi hodila malo vmes, ampak si se hitro utrudila). Kot, da je bilo nekaj narobe z nekim živcem in zaradi tega ne moreš hodit in da to ni ozdravljivo (tu se me je mogoče dotaknilo to, ko je včeraj prišla sodelavka, da enega prsta na roki ne čuti in sem ji rekla, da je gotovo en živec priščipnila malo).
Gledala sem te, bila si prečudovita, v lepi obleki. In grozno mi je bilo hudo zate, ko sem se spominjala, kako si bila pred letom dni še tako polna energije in vesela in vse je bilo pred tabo. Sploh se me ni dalo potolažit.
Ste pa imeli doma neke zanimive živali - ne mačke ne zajce ... Bele, svetlo modre, svetlo zelene ... Nekatere živali so imele rumene, nekatere rdeče oči in bile so izredno inteligentne in so telepatsko razumele tudi človeške misli, čeprav niso govorile našega jezika. Te živali si mi kazala in obe sva bili navdušeni nad njimi.