Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #105 on: April 11, 2017, 08:09:24 AM »
Ojoj, kaj sem pa jaz sanjala.  ??? da je moj mož nekaj delal in si poškodoval nogo, levo stegno. Ni bilo nič kritičnega. Ampak popoldne je rekel, da mora nazaj, ker ni dobra noga. Rezultat - obe nogi so mu morali odrezati oz. amputirati, tako da je bil brez obeh nog. Desno nogo je imel celo krajšo po amputaciji kot pa levo. Meni je bilo grozno, kako bo mož živel, delal, nič ni moral početi.  :-\ Meni je bilo obup, ker smo le na kmetiji, kako bo sedaj vse potekalo. No, potem mi je pa mož rekel, da on sploh ni tako žalosten, da bo dokazal zdravnikom in vsem ostalim, da lahko dela in da bo vse ok (na hitro sem dobila občutek kot da misli, da bo lahko normalno hodil naprej, samo ne vem, ali s protezami ali da mu celo "nazaj zrastejo"). V glavnem, GROZA!

Saša, tole ti moram napisat ...

Včeraj sem preletela te tvoje sanje in mogoče so se me nekje v podzavesti dotaknile, da sem danes sanjala nekaj, očitno v povezavi z njimi.

Bila si že poročena s svojim možem, ampak sta se odločila, da se poročita še enkrat - kot na obletnico svoje poroke. Zanimivo, da se obletnica tvoje poroke res bliža.
Imela sta veliko slavje in poročala sta se nekje v cerkvi na hribu (kot sta se res).
Nekaj dni pred tem pa si ti imela neko nesrečo, ali je bila avtomobilska ali si nekam padla, nisem te dobro razumela, ampak bila si na invalidskem vozičku (čeprav kasneje si lahko tudi hodila malo vmes, ampak si se hitro utrudila). Kot, da je bilo nekaj narobe z nekim živcem in zaradi tega ne moreš hodit in da to ni ozdravljivo (tu se me je mogoče dotaknilo to, ko je včeraj prišla sodelavka, da enega prsta na roki ne čuti in sem ji rekla, da je gotovo en živec priščipnila malo).
Gledala sem te, bila si prečudovita, v lepi obleki. In grozno mi je bilo hudo zate, ko sem se spominjala, kako si bila pred letom dni še tako polna energije in vesela in vse je bilo pred tabo. Sploh se me ni dalo potolažit.

Ste pa imeli doma neke zanimive živali - ne mačke ne zajce ... Bele, svetlo modre, svetlo zelene ... Nekatere živali so imele rumene, nekatere rdeče oči in bile so izredno inteligentne in so telepatsko razumele tudi človeške misli, čeprav niso govorile našega jezika. Te živali si mi kazala in obe sva bili navdušeni nad njimi.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #106 on: April 11, 2017, 09:51:40 AM »
Huh, Maja, ti pa imaš sanje.  ;D Verjetno je bilo res povezano s tem, da si malo brala moj zapis. Saj vem, da mogoče ni ravno primerno na vse te sanje, ampak jaz sem otegnila iz tega ven, da ti je res mar zame (ker si bila tako čustvena ob mojem stanju) in da nama je obema veliko do živali (sem pa ravno v procesu kupovanja pritlikavega kunčka).  :-*
9ZK 674

Offline Manja

• Veteran
« Reply #107 on: June 09, 2017, 06:29:14 AM »
Jaz sem se pa danes zbudila čisto zmedena. Ne vem, kaj se mi je sanjalo, spomnim se pa enega dela sanj. In sicer, srečala sem nekoga, ki mi veliko pomeni, on pa me je povsem ignoriral. Imela sem občutek, da me vidi, opazi, ampak mu služba toliko pomeni, da ji je dal toliko prednosti pred mano, da me niti pozdravil ni. Tik za tem sem vstopila v cerkev, se za trenutek zadržala in oddrvela ven. Zakaj, ne vem. Cerkev je bila lepa, takšna kot je naša domača cerkev; nič drugačna ni bila. Je bila pa prazna. Tik za tem sem zaradi razočaranja verjetno šla v avto, da bi se odpeljala domov, tam je pa bla neka punca, na voznikovem sedežu in mi ni dovolila, da se odpeljem, češ da ona rabi avto in da naj ji ga posodim do jutri.

Se mi zdi ogromno nekih simbolov, jaz pa tako zmedena zbudila kot še nikoli. Če se komu da, lahko malo pokomentirate te sanje s strani simbolike? Prosim? Za nekaj simbolov sem našla razlago, za nekaj pa ne.
Hvala. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #108 on: June 09, 2017, 09:09:54 AM »
Jaz sem se pa danes zbudila čisto zmedena. Ne vem, kaj se mi je sanjalo, spomnim se pa enega dela sanj. In sicer, srečala sem nekoga, ki mi veliko pomeni, on pa me je povsem ignoriral. Imela sem občutek, da me vidi, opazi, ampak mu služba toliko pomeni, da ji je dal toliko prednosti pred mano, da me niti pozdravil ni. Tik za tem sem vstopila v cerkev, se za trenutek zadržala in oddrvela ven. Zakaj, ne vem. Cerkev je bila lepa, takšna kot je naša domača cerkev; nič drugačna ni bila. Je bila pa prazna. Tik za tem sem zaradi razočaranja verjetno šla v avto, da bi se odpeljala domov, tam je pa bla neka punca, na voznikovem sedežu in mi ni dovolila, da se odpeljem, češ da ona rabi avto in da naj ji ga posodim do jutri.

Se mi zdi ogromno nekih simbolov, jaz pa tako zmedena zbudila kot še nikoli. Če se komu da, lahko malo pokomentirate te sanje s strani simbolike? Prosim? Za nekaj simbolov sem našla razlago, za nekaj pa ne.

Sanje vsakemu sanjalcu nosijo svojo simboliko, zato raje poskušaj asociirati na vse osebe, ki si jih sanjala kaj tebi predstavljajo, katere zanačajske lastnosti bi jim lahko pripisala, potem pa to preslikaj na svoje dele osebnosti.
Avto-način kako vozimo skozi življenje, cerkev-duhovnost, višje vodstvo..
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #109 on: June 09, 2017, 10:19:02 AM »

Res je kar en kupček značilnih simbolov, a prisluhni tudi svojemu razpoloženju. Ob osebi, ki te je ignorirala, sem začutila tvojo prizadetost. Se motim? Poišči podobne situacije v svojem življenju. Kdo daje čemu prednost pred tabo? Kdo ne daje tebe na prvo mesto in ali si želiš bit pri komu na prvem mestu? Kako gledaš na medsebojne odnose med prijatelji, v družini, partnerstvu? Koliko pričakuješ, da sta si dve osebi v odnosu predani? Koliko pa ni prav, da sta si predani? Kje je začetek skupnega in kje naj ostaja osebna odgovornost za svoje življenje? To je le nekaj usmeritev, ki jih lahko v tvoji smeri "tipam", ti pa premisli svojo življenjsko situacijo in dogajanje.

Tudi punca v avtu te je odrinila in prevzela prevlado, odločanje. Kdo sprejema odločitve namesto tebe? Cerkev, duhovni prostor, prostor, kjer se posvečamo sebi. Je to lažje skupaj z drugimi ljudmi? Ali pač najlepše, da smo sami  v tem prostoru, se zlijemo z energijo tega prostora in se posvetimo meditaciji?

Offline Manja

• Veteran
« Reply #110 on: June 09, 2017, 12:35:42 PM »
Sanjalka in Rena, hvala. :) Zdaj si veliko lažje razlagam in ja, res je ta oseba, ki me je igorirala, res daje prednost vsemu drugemu in to me kar prizadane. In punca v avtu - res velikokrat na tak prefinjen način doseže vse, kar želi. Prav zna zaigrat na pravo karto. In cerkev - da sem tako pobegnila ven; mogoče tudi to, da skušam ubežati sebi, nekim svojim občutjem, svojim čustvom. Pa tudi to, da je bila prazna - mogoče kaže na to, da skoraj nihče ne ve, kaj se pravzaprav dogaja v mojem srcu.

Zanimivo .... :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #111 on: June 23, 2017, 10:47:06 AM »
Sanjala kače,fuj ??? :blank:
Ena je bila takšna pisana, modro zelena...brrrrr, fuj, še ko sem se zbudila, sem imela neprijeten občutek :(
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #112 on: June 23, 2017, 11:53:45 AM »
Ena je bila takšna pisana, modro zelena...brrrrr, fuj, še ko sem se zbudila, sem imela neprijeten občutek :(

Kakšna sprememba prihaja na plano in te je tega strah? Barva zemlje in neba... Korenine in krila?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #113 on: June 25, 2017, 07:54:09 AM »
Danes, tik, preden sem se zbudila, sem sanjala besedo "sabio". V pogovoru mi jo je večkrat omenila neznana oseba.
Besede ne poznam, po googlanju sem ugotovila, da je španska in pomeni pameten, moder, izučen ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #114 on: June 26, 2017, 01:01:04 PM »

Kakšna sprememba prihaja na plano in te je tega strah? Barva zemlje in neba... Korenine in krila?

Hm, ne vem, res trenutno ne vem kakšne spremembe bi me bilo lahko strah ::)
Uf, evo takoj, ko sem napisala tale stavek, se mi je posvetilo-ja nebo in zemlja,nekaj kar je trenutno še na nebu, moram prizemljiti in tega me je strah ali bom zmogla, ali sem tega res sposobna...
Hvala Rena :-* :-* :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #115 on: June 26, 2017, 01:07:23 PM »
Pred časom, ko sva obe sanjali o kačah, sem tudi sama v sanjah srečala modrozeleno kačo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: June 26, 2017, 01:15:40 PM »
Danes, tik, preden sem se zbudila, sem sanjala besedo "sabio". V pogovoru mi jo je večkrat omenila neznana oseba.
Besede ne poznam, po googlanju sem ugotovila, da je španska in pomeni pameten, moder, izučen ...

Res pomeni pameten, moder, izučen ;)
Kako si se ti počutila ob tem, ko ti je neznana oseba to govorila? Si bila presenečena, vesela, žalostna, jezna, radovedna...
In kako si čutila to neznano osebo?
V sanjah so zelo pomembni občutki sanjalca.

Preberi si še tole, kjer je veliko napisanega tudi o sabijskih simbolih, mogoče najdeš odgovor tudi v tem:
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2532.msg108602.html#msg108602

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #117 on: June 26, 2017, 01:18:13 PM »
Pred časom, ko sva obe sanjali o kačah, sem tudi sama v sanjah srečala modrozeleno kačo.

Ja, se spomnim, da sva obe nekaj časa nazaj sanjali kače ;)
Moram prav iti nazaj pogledati ali nisem tudi jaz že takrat sanjala modro zeleno kačo, ker se v bistvu še vedno ubadam z isto tematiko ali sem res sposobna nekaj kar si zeloooo želim in je še na nebu, je še v luftu, tudi to prizemljiti, spraviti v realnost ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #118 on: June 26, 2017, 01:36:05 PM »
Hm, ne vem, res trenutno ne vem kakšne spremembe bi me bilo lahko strah ::)
Uf, evo takoj, ko sem napisala tale stavek, se mi je posvetilo-ja nebo in zemlja,nekaj kar je trenutno še na nebu, moram prizemljiti in tega me je strah ali bom zmogla, ali sem tega res sposobna...
Hvala Rena :-* :-* :-*

Evo. Ugotovitev ob 01.01.04  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #119 on: June 26, 2017, 01:38:08 PM »

Res pomeni pameten, moder, izučen ;)
Kako si se ti počutila ob tem, ko ti je neznana oseba to govorila? Si bila presenečena, vesela, žalostna, jezna, radovedna...
In kako si čutila to neznano osebo?
V sanjah so zelo pomembni občutki sanjalca.

Preberi si še tole, kjer je veliko napisanega tudi o sabijskih simbolih, mogoče najdeš odgovor tudi v tem:
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2532.msg108602.html#msg108602

Tole bo zanimivo preštudirat ...
Kako sem se počutila - kot, da vem, kaj to pomeni in da sem si rekla, da sem to lahko tudi jaz. Ampak, ko sem se zbudila, besede nisem poznala, mi je Google povedal, kaj pomeni.
9ZK 656