Danes sem sanjala, da sva z mojim posvojila 2 fantka, približno 7 in 10 let stara.
Bila sva presrečna in ta dva fantka prav tako.
Potem sem ugotovila, da so za posvojitev ostale samo še deklice, n se spraševala kako to, da sem izbrala ravno oba fantka, edina, ki sta bila za posvojitev.
Potem se je pokazalo naselje, kjer sem živela v času ločitve in po ločitvi, tam imam še sedaj stanovanje, no na koncu tega naselja je bila najina nova hiša, kjer bomo živeli s tema dvema fantkoma. Spraševala sem se kje bomo vsi skupaj in kako bova zmogla vzgajati in skrbeti sedaj kar za 6 otrok. A vedela sem, da bova zmogla, saj sva se oba tega zelo veselila. Potem sem videla poleg najine nove hiše, še eno staro hišo, mogoče je bila stara tudi 100 let, a popolnoma obnovljena in sem pomislila, da ko bosta fantka postala polnoletna, bosta lahko živela v tej hiši in bosta tako imela več prostora zase. Tud fantka sta se te informacije razveselila.
Hiši sta stali na zelenici, okolje je bilo zelo naravno, veliko zelene trave in nekaj dreves, z novo in staro hišo, res lepo...
Lepe sanje