Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217203 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #420 on: November 09, 2018, 08:21:00 AM »
Skoraj nikoli ne sanjam ali pa si jih ne zapomnem.
Se pa zadnjič sanjala brez neke zgodbe. Bil je le dojenček, fantek (ni bilo videti rojstva) in ob njem se je pojavila moja sestra. Nič ni rekla le tam je bila. Je pa bila ob dojenčku še ena neprepoznavna oseba moškega spola.
            Poleg dojenčka je bila moja sestra s katero imava že nekaj let prekinjene odnose.

Ženske v naši družini so zmeraj rekle, da naj bi dojenček nakazoval ravno to o čemer pišeš - spor. Je pa seveda tudi odvisno od tega, kako si se ti počutila v sanjah ali takrat, ko si se zbudila - je bilo prijetno ali je bilo travmatično?

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #421 on: November 09, 2018, 08:57:59 AM »
Hvala Purple.
Niti prijetno niti travmatično. Kar nekako brez občutkov.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #422 on: November 22, 2018, 01:14:46 PM »
Skoraj nikoli ne sanjam ali pa si jih ne zapomnem.
Se pa zadnjič sanjala brez neke zgodbe. Bil je le dojenček, fantek (ni bilo videti rojstva) in ob njem se je pojavila moja sestra. Nič ni rekla le tam je bila. Je pa bila ob dojenčku še ena neprepoznavna oseba moškega spola.
            Poleg dojenčka je bila moja sestra s katero imava že nekaj let prekinjene odnose.

Se mogoče nakazuje novo rojstvo znotraj širše družine? Mislim v resnici ;)
Koliko je bil star dojenček-fantek v sanjah?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #423 on: November 22, 2018, 01:16:19 PM »

Danes sem sanjala, da smo hodili po ulici in v hišah so bili taki odprti prostori, skozi katere si lahko pogledal. Not so viseli razrezani konji (ubiti, poškodovani) in psi.  :-X :o :o :o Mah...
ne rabim razlagati, da sem se zbudila kot ubita.

Kaj tebi pomenijo konji, psi...s čim bi jih povezala v svojem življenju?

Psi mi pomenijo ogromno - povezujem pa jih z zvestobo, prijateljstvom, pripadnostjo ... Konji, pa ne bi rekla, da imajo prav poseben pomen pri meni.
Je pa res, da se velikokrat sanjam nekaj, kar se v nekoliko drugačni obliki potem zares izrazi. Zaradi službe sem veliko v naselju in takoj tisti dan, ko sem zjutraj napisala ta post, sem na terenu bila v naselju (ki  je sicer ful problematično), kjer je pes ogrizel deklico, drugega psa pa so povozili. ;(  >:( >: Morda naključje, morda pa tudi ne. Ne vem. Običajno kar dobro začutim, ko gre pri meni za t.i preroške sanje ali pa ko gre za nekaj kar me muči podzavestno in me potem to mori v sanjah. Upam, da sem se razumljivo izrazila. :D

So bili tudi psi poškodvani v sanjah?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #424 on: November 22, 2018, 01:22:56 PM »
Danes sem sanjala, da sva z mojim posvojila 2 fantka, približno 7 in 10 let stara.
Bila sva presrečna in ta dva fantka prav tako.
Potem sem ugotovila, da so za posvojitev ostale samo še deklice, n se spraševala kako to, da sem izbrala ravno oba fantka, edina, ki sta bila za posvojitev.
Potem se je pokazalo naselje, kjer sem živela v času ločitve in po ločitvi, tam imam še sedaj stanovanje, no na koncu tega naselja je bila najina nova hiša, kjer bomo živeli s tema dvema fantkoma. Spraševala sem se kje bomo vsi skupaj in kako bova zmogla vzgajati in skrbeti sedaj kar za 6 otrok. A vedela sem, da bova zmogla, saj sva se oba tega zelo veselila. Potem sem videla poleg najine nove hiše, še eno staro hišo, mogoče je bila stara tudi 100 let, a popolnoma obnovljena in sem pomislila, da ko bosta fantka postala polnoletna, bosta lahko živela v tej hiši in bosta tako imela več prostora zase. Tud fantka sta se te informacije razveselila.
Hiši sta stali na zelenici, okolje je bilo zelo naravno, veliko zelene trave in nekaj dreves, z novo in staro hišo, res lepo...
Lepe sanje :)

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #425 on: November 22, 2018, 01:45:08 PM »
Dojenček je bil star okoli 3 mesece. V okviru družine bi lahko bila nečak ali nečakinja po moji strani, ki sta primernih let, vendar trenutno ne kaže na to. Vsaj ne planirano. Po moževi strani pa tudi ni nič planirano. Vsaj vem ne.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #426 on: November 22, 2018, 01:55:14 PM »
Dojenček je bil star okoli 3 mesece. V okviru družine bi lahko bila nečak ali nečakinja po moji strani, ki sta primernih let, vendar trenutno ne kaže na to. Vsaj ne planirano. Po moževi strani pa tudi ni nič planirano. Vsaj vem ne.

Dojenček simbolno nakazuje rojstvo nečesa novega.
Se ti je kaj novega "rodilo" pred 3 meseci ali se kaj novega rojeva?
V tvojem življenju mislim ;)

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #427 on: November 22, 2018, 02:11:38 PM »
Lahko bi bilo. Vendar je trenutno tako, da ne vem kaj bo iz tega. Začelo pa se je pred 3, 4 meseci.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #428 on: November 22, 2018, 04:31:05 PM »
Lahko bi bilo. Vendar je trenutno tako, da ne vem kaj bo iz tega. Začelo pa se je pred 3, 4 meseci.

S kom bi lahko povezala to neprepoznavnonosebo moskega spola? Kdo bi to lahko bil v tvojem zivljenju? In kdo je tvoja sedtra? S kom bi jo povezala? Kaksna je tvoja sestra v resnici?oz kako jo vidis ti?

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #429 on: November 22, 2018, 04:54:53 PM »
Neprepoznavna oseba bi lahko bila mož moje sestre. Sestra je oseba, ki se rada vpleta v življenje drugih. Predvsem v življenje njenih bližnjih oz. sorodnikov. Za dosego svojih ciljev velikokrat obljubi nekaj, potem pa požre dano obljubo in gre tudi preko trupel. Vpletanje v življenje drugih se začne običajno na način, da želi pomagati in se s teboj dobro razume.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #430 on: November 22, 2018, 07:04:54 PM »
Lahko mogoce kako povezes te lastnosti sestre s tem novim “rojstvom”, ki se je zacelo pred 3-4 meseci.
Zelo pomembni so obcutki, ki jih dozivljamo v sanjah. So bili prijetni? Neprijetni? Kako je sestra delovala v sanjah?
Kaj je pocel dojencek?
Sicer fantek simbolno predstavlja moski del nas samih, torej nas animus. Nas pogum, odlocnost...

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #431 on: November 22, 2018, 07:20:18 PM »
Tega kar se je začelo pred 3-4 mesece ne morem povezati. Je popolnoma druga zadeva. Nič se ni dogajalo, nobenih izrazov ali dejanj ni bilo s temi osebami, dobenček pa je mahal z rokicami in nogicami. Občutila nisem nič, ni me vznemirilo niti razveselilo. Sestra se je delno približala dojenčku ampak nič dolaknila in nihče ni nič rekel.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #432 on: November 23, 2018, 03:13:09 PM »
Imas mogoce obcutek, da bi se sestra sicer lahko vmesala v to kar se je zacelo pri tebi pred 3-4 meseci?
In ta neprepoznavna oseba moskega spola? Ksko si pa njega dozivela v sanji?

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #433 on: November 23, 2018, 03:50:53 PM »
Z mojo sestro nimam nobenih stikov že od približno 1989 leta. O mojem življenju od takrat ne ve nič, razen, če je izvedela kaj od drugih. O tem, kar se je začelo pred 3-4 meseci  ne ve nihče nič, samo jaz. Tako da ne vidim možnosti da bi se lahko vmešavala. Moški ki je po mojem stal tam je star 84 let in je njen partner v izvenzakonski skupnosti (sta bila poročena, nato ločena in še vedno živita skupaj - se mi zdi da se razumeta). On se mi ni zdel posebno pomemben. V sanjah mi je bila sestra bolj. Čeprav se mi takrat ni zdelo me je mogoče le malo vznemirilo, da se je v sanjah pojaavima sestra. Drugače mi morda sanje nebi ostale v spominu. Je pa sestra sladkorni bolnik in kot vem je na vozičku.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #434 on: November 26, 2018, 01:15:43 PM »
Lumpi, sem čisto pozabila nate :'(
Simbolno sestra predstavlja nek del nas samih, navadno nasprotje tega kar smo sami.
Kje bi ti lahko bila podobna sestri oz v čem?
Lahko pa gre v resnici za tvojo sestro. Ne vem kaj je razlog temu, da sta se tako oddaljili in da ne govorita med seboj že toliko let?
Bi bilo možno tukaj kaj spremeniti?
Sanje se navadno analizirajo kar nekaj časa, sama nisem pristaš nekih hitrih analiz, ker navadno niso prave ;)