Author Topic: Kiron  (Read 140750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Kiron
« Reply #120 on: November 13, 2009, 09:06:32 AM »
Moj kiron je pa v tretji hiši v sco in dela lep sekstil na venero in merkur v peti...ta grši del je pa T-kvadrat na marsa in luno...

No, mislim da si ga živela skozi svoj poklic ......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #121 on: February 04, 2010, 01:54:11 AM »
Zdi se mi kot bi bila tačas Kiron in Neptun skupaj postavljena, oziroma sta zelo blizu drug drugemu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #122 on: February 04, 2010, 08:26:21 AM »
Ja, prav imaš Andres.

Komaj čakam da se mi Kiron zbaše iz kvadrata na Luno, tole je že res malo too mach
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: February 22, 2010, 11:38:24 AM »
Ja, prav imaš Andres.

Komaj čakam da se mi Kiron zbaše iz kvadrata na Luno, tole je že res malo too mach

Kaj pa meni? Kiron je v družbi z neptunom točno na mojem ASC??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #124 on: February 22, 2010, 11:43:05 AM »
Nedavno tega je bil pri meni  :D
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #125 on: February 23, 2010, 12:32:31 AM »
Meni "po tanovem" Kiron dela sekstil na MC,v kratkem (maja) se mu pridruži še Neptun. Žal pri vsem pakiranju in norenju nimam časa, da bi bolj natančno preštudirala kaj to pomeni. Upam samo, da bom imela po 1. še dostop do interneta, da bom sploh lahko preštudirala. Mi je pa jasno, da je verjetno tole razlog, za Tein namig, naj začnem delat na karieri :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #126 on: February 23, 2010, 03:53:09 AM »
Moj T Kiron pa je tačas točno nasproti Merkurja. Upam, da ne bom kaj zinil, kar bi me lahko teplo. Do sedaj tega še nise opazil. Oziroma vsaj ne ob tem tranzitu, ki je pravzaprav mile oblike verjamem. No, pa še ravno zdaj se z Neptunom porivata drug drugega. na isti točki. :)

Mogoče bi bilo pa vseeno dobro, če bi šel  v eno oddajo na radio v tem času.

Andres
« Last Edit: February 23, 2010, 03:55:33 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: February 23, 2010, 07:23:00 AM »
Andres

Lahko dobivaš Kirona in Neptuna iz strani partnerjev /poslovnih in osebnih/ ....torej v obliki pomembnih ljudi, ki se te v tem času dotaknejo in so potrebni neke vrste zdravljenja in pomoči.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #128 on: February 24, 2010, 06:53:41 AM »
Oki razlage za tranzitnega Neptuna sekstil na MC je na internetu malo morje, v večini primerov je razlaga v smislu povečanje intuicije. Jupi, torej se tega že veselimo :).
Za tranzite Kirona pa praktično nikjer nič, torej sklepam. Kiron je "ranjeni učitelj", sekstil na mojo (neobstoječo) kariero/status. Lahko bi pomenilo lekcijo iz tega področja in če temu dodamo še Plutonov kvadrat na Mars (smo rekli "učenje da dol padeš"), Satunovo opozicijo na Mars, vse Jupitrove aspekte do nekje Januarja 2011, bi si skoraj upala trdit, da se bom res spokala nazaj v šolo, čeprav v trenutnem selitvenem odklopu, dejstvu da ne bom imela miru za učenje dokler se ne preselim še drugič... dvomim. Bi rekla, da ja, če ne bi bilo matematike ;D, tako pa dvomim, da bom uspela narest...

Je pa res, da je moj natalni Kiron že tako v 10. in to v biku. Torej bo za razrešitev tele moje kariere potrebno veliko vztrajnosti.

No sklepam pač. Bom vesela, če sem kaj zadela in nisem kompletno brcnila v temo ;) :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #129 on: February 24, 2010, 12:36:03 PM »
Andres

Lahko dobivaš Kirona in Neptuna iz strani partnerjev /poslovnih in osebnih/ ....torej v obliki pomembnih ljudi, ki se te v tem času dotaknejo in so potrebni neke vrste zdravljenja in pomoči.

Hvala Tea.  Takih, ki so potrebni zdravljenja, oziroma pomoí nikoli ne manjka.  Ravno v tem času pa se je ena podobna pripeljala.   Pa tudi za pomoč so me prosili, res je.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #130 on: February 25, 2010, 08:16:22 AM »
Andres

Hvala Tea.  Takih, ki so potrebni zdravljenja, oziroma pomoí nikoli ne manjka.  Ravno v tem času pa se je ena podobna pripeljala.   Pa tudi za pomoč so me prosili, res je.

Andres

tega bo najbrž še več, ko ti ta dva korakata in bosta še precej dolgo v tvoji 7 hiši
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #131 on: February 25, 2010, 05:02:55 PM »
Andres

Andres

tega bo najbrž še več, ko ti ta dva korakata in bosta še precej dolgo v tvoji 7 hiši

Mislim, da res, ampak bo treba na ta račun tudi kaj zaslužiti, ne pa da samo trošim moj čas in nič posebnega ne delam. Ne rečem sicer, da bi moral zdaj vsem vse kasirat, bi pa komu lahko.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #132 on: February 25, 2010, 06:11:40 PM »

Moj Kiron je natalno v 7.hiši in na nek način me vedno privlačijo ljudje,ki so kakorkoli ranjeni,prav bolestno jim želim pomagati,tudi na račun sebe in svoje sreče dostikrat.
Tudi zaljubim se ponavadi v človeka,ki je na nek način ranjen,sicer bolj čustveno kot fizično ranjen. Verjetno pa tu igra vlogo tudi Neptun,ki je Vladar 7.hiše.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #133 on: February 26, 2010, 06:59:32 AM »

Moj Kiron je natalno v 7.hiši in na nek način me vedno privlačijo ljudje,ki so kakorkoli ranjeni,prav bolestno jim želim pomagati,tudi na račun sebe in svoje sreče dostikrat.
Tudi zaljubim se ponavadi v človeka,ki je na nek način ranjen,sicer bolj čustveno kot fizično ranjen. Verjetno pa tu igra vlogo tudi Neptun,ki je Vladar 7.hiše.

To je klasična konstelacija odvisnosti od odnosov. Preberi si kakšne dobre knjige o tem, boš videla, da bo lažje.  :)
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #134 on: February 26, 2010, 11:44:11 AM »

To je klasična konstelacija odvisnosti od odnosov. Preberi si kakšne dobre knjige o tem, boš videla, da bo lažje.  :)

Saj sem brala kar nekaj,med drugim tudi Sanjo Rozman-Peklenska gugalnica. V teoriji mi je vse jasno,bo treba spraviti skupaj še kaj v praksi.
Gre pa bolj počasi:)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.